Szolgáltatások

Akupunktúra

Az egészség megőrzésére, szükség esetén helyreállítására irányuló rendszer.

Érdekel

Fülakupunktúra

A fülakupunktúrás pontok használhatók diagnózisra és terápiára is. Ha az adott ponthoz tartozó szerv egyensúlyzavarban van, a fülpont fájdalmassá válik – ezen alapul a pontok diagnosztikai szerepe.

Érdekel

Kineziológiai szalag ragasztás

Az szalagot felragasztjuk a bőrre, ennek köszönhetően az alatta futó izmok a test mozgása során a rugalmasan rögzített bőr alatt
fognak elcsúszni.

Érdekel

E.I.S.

A vizsgálat kimutatja a szervezet egészében az eltéréseket (sav-bázis háztartás, elektrolit összetétel, szabadgyök terhelés, hormonstátusz), melyek esetleg a vizsgálat idején még semmilyen panaszt nem okoznak, de a későbbiekben súlyos, visszafordíthatatlan elváltozásokhoz vezethetnek.

Érdekel

Funkcionális életmód Mentorálás

Egy olyan egyénre szabott, páciensközpontú, tudományos alapú megközelítés, amely lehetővé teszi, hogy a betegek és a szakemberek együtt dolgozzanak annak érdekében, hogy megtalálják a betegségek kiváltó okait, és optimális életminőséget alakítsanak ki.

Érdekel

Funkcionális laborelemzés

A laborleletek értékeinek normál tartományai a lakosság 95%-ának statisztikái alapján kerülnek meghatározásra. A statisztikát a lakosság egészére vonatkozó adatok határozzák meg.

Érdekel

Zsírsav profil mérés

Modern étrendünk sokkal több omega-6 zsírsavat és lényegesen kevesebb tengeri omega-3 zsírsavat tartalmaz az optimálisnál, és ennek következtében a szervezetünkben található omega-6 és omega-3 zsírsavak közötti arány felborul. Érdekel